De CD Opname

‘…zoals het moment dat we met z’n allen in de regiekamer gingen luisteren naar een opname en de tranen ons direct in de ogen schoten, …dan besef je echt van ‘Wauw dit is ongelooflijk en wij kunnen dit gewoon!’

Van woensdag 1 maart tot en met vrijdag 3 maart 2017 streken we met Violet en Violetter neer in de gebouwen van Motormusic te Mechelen.

De opnamen vonden plaats in de grote studio 1 waar al heel wat grootheden ons waren voorafgegaan.
De ontspannen sfeer zorgde ervoor dat iedereen zich meteen op zijn gemak voelde en de opnamen vlot en volgens planning verliepen.

Op zaterdag 4 maart trok héél Violet –dus ook Violetje- met Motormusic naar de Jezuïetenkerk in Heverlee waar we o.a. Broeder Jacob opnamen,  voor de gelegenheid in een bijzonder mooi kleedje gestoken door Shalan Alhamwy. Ook Kevin Major van Het Journaal (VRT) was aanwezig en maakte een reportage van dit welklinkend en vrolijk gebeuren.

Het waren vier dagen van zware concentratie, hard zwoegen en vechten tegen de vermoeidheid. Maar ook vier dagen van plezier, ontroering, vriendschap en een ‘wauw-gevoel’ dat maar niet leek over te gaan.

‘Het feit dat je weet waarvoor je het allemaal doet, maakt zo een ervaring ook tien keer beter. ‘

[ess_grid alias="grid-shalan"]
Contactformulier


Violet vzw – Eekhoornlaan 16 – 3051 Sint-Joris-Weert
Webdesign by Steven Eerdekens

0

Je winkelwagen