Goedemorgen! Vandaag verlaten we alweer een gastgezin en vertrekken we richting Vredefort. Opstaan om 7u00, ontbijten om 7u30, zodat we om 8u00 op het eerste busje kunnen stappen. Op de bus was het één en al sfeer: is Violet dan misschien toch een jeugdkoor?

Nadat we de grotere instrumenten hadden opgehaald konden we vertrekken naar de plaats waar het busje van het Manguang Music Programme ons kwam ophalen. Sommige Violetten hadden duidelijk nood aan verfrissing en kochten daarom een lekker ijsje in het tankstation-winkeltje.

Hierna volgde een lange busrit van 7uur en 30minuten, met nog een tussenstop in het Musicon, de muziekschool van Bloemfontein. Tijdens de busrit konden degenen die niet sliepen, genieten van de prachtige zonsondergang.

Toen we aankwamen in het Rocky Ridge, onze laatste verblijfplaats van deze reis, werden we hartelijk ‘in het violet’ ontvangen.

Hier konden we lekker eten en na het eten was er zelfs een verrassing! Peter had ter gelegenheid van Ellens verjaardag gezorgd voor heerlijke cupcakes!

Na deze vermoeiende rijsdag en lekker eten, kon iedereen in zijn bedje kruipen.

Loïc & Kim 😎

Contactformulier


Violet vzw – Eekhoornlaan 16 – 3051 Sint-Joris-Weert
Webdesign by Steven Eerdekens

0

Je winkelwagen