Beste familie en vrienden,

Na de tweede nacht bij ons gastgezin in Barkley East geslapen te hebben, werden we om 10u verwacht in de kerk voor een concert.

Na het concert gingen we terug naar onze gastgezinnen om onze concertkledij te veranderen in zomerse kledij (het was namelijk de zonnigste dag van ons verblijf in Barkley East☀️) Vervolgens werden we naar een picknickplaats in de bergen gebracht. Daar konden we genieten van de zon, lekker eten en de mooie San Rock Art.

Rond 15u eindigde de picknick. Het gastgezin van Marieke en Esther nodigde de gastzinnen in de buurt uit om de verjaardag van Sumer te vieren. Samen met Marieke, Esther, Amber, Ellen, Margot, Helleen, Robbe, Joni en natuurlijk niet te vergeten de jarige Sumer aten wafels met ijs, slagroom, chocoladesaus en watermeloen.? Aan het kampvuur genoten we van zelfgemaakte frietjes en marshmallows.? Aangezien het een vermoeide reis was en nog zal zijn, kropen we vroeg onder de lakens.

Groetjes,

Loes en Hanne

Contactformulier


Violet vzw – Eekhoornlaan 16 – 3051 Sint-Joris-Weert
Webdesign by Steven Eerdekens

0

Je winkelwagen