Beste violette vrienden,

De zonnige zondag van 1 april was een dag van de Passie Spelen, ‘wees’ en vele mottige mopjes. De dag begon met de verrijzenis van Jezus op de Passie Spelen en daarna mochten wij het publiek naar de kerk lokken met onze krachtige kerkmuziek. Na het einde van deze Spelen, gaven wij een klein concertje in een tent op de zogenaamde ‘after lunch’. Het was fijn om de mensen die we de avond voordien in het hostel leerde kennen vol genot te zien dansen, zingen en acteren op de Passie Spelen.

Na een lekkere lunch trokken we traag terug naar onze lollige verblijfplaats waar nog een half dagje lekker ‘chillen’ op ons programma stond. Sommigen gingen lekker luieren, anderen trokken het dorpje in en genoten van het prachtige uitzicht.

De dag werd nog leutiger wanneer we te horen kregen dat we 3  uur lang water konden gebruiken. Na zo vele dagen zonder water konden we eindelijk nog eens douchen en de WC doorspoelen! Het werd een spetterende avond waar intens van werd genoten. Hopelijk wordt het morgen weer een zonnige dag (1 april ?)!

 

Kusjes van jullie kapoenen,

L&L (Lien en Lara) 😎

 

Contactformulier


Violet vzw – Eekhoornlaan 16 – 3051 Sint-Joris-Weert
Webdesign by Steven Eerdekens

0

Je winkelwagen