We vertrekken op 29 maart! Vanuit Leuven, eerst met de trein naar Zaventem en dan met het vliegtuig, via Dubai International,  he-le-maal naar Johannesburg in Zuid-Afrika. Totale reistijd: 22u55!!
Daar wacht Peter Guy – dirigent en stichter van het Mangaung String Programme & het Bochabela String Orchestra – ons op….

En dan ???!!!???

dat verklappen we nog niet! 🙂 Het vervolg zal je moeten lezen als het zover is, op deze blog!
We zullen iedere dag verslag uitbrengen… In de mate van het mogelijke tenminste, want de internetverbindingen zijn niet altijd even betrouwbaar in Zuid-Afrika.

Repetitie 11 maart 2018

Er zijn natuurlijk heel wat voorbereidingen aan deze reis vooraf gegaan.
Zoals de vele repetities en de SYTYCP’s (So You Think You Can Play). Audities zeg maar, voor de verschillende nummers van ons concertprogramma in Zuid-Afrika.

Daarnaast waren er ook allerhande acties zoals de Proseccoverkoop, buskeren in Leuven, de Violette Quiz en de Taart in maart om de organisatie van onze reis te bekostigen maar ook om de prijs van de tickets een beetje naar beneden te krijgen want zo’n vliegtuigticket betekent toch een flinke hap uit ‘de portemanee’ van een Zuid-Afrikaganger!

Zondag 18 maart 2018 was het dan zover: na het (prachtige!) gastoptreden van de Georgische groep Urmuli speelden we onze generale repetitie in de kerk van Blanden. Voor het eerst speelden we zonder de ondersteuning van de ‘alleroudste Violette thuisblijvers’ een aantal nummers van ons concertprogramma in Zuid-Afrika. En ook al was er niet de verwachte opkomst ( 🙁 veel zieken en examens) de sfeer zat er in ieder geval goed in. (getuige onderstaand filmpje!!)

…we zijn er helemaal klaar voor!

Nog 8 keer slapen 😎

7 Reacties

 1. Steven Eerdekens

  Spannend! Goeie reis allemaal !

  Antwoord
 2. Ria

  Violette vlinders in de buik!! Geniet van dit onwaarschijnlijk avontuur!!

  Antwoord
 3. Paul D’Hertefelt

  Goede reis allemaal en speel ze ???!

  Antwoord
 4. Sandy

  Hey hoi! Goede reis allemaal en heel veel plezier samen!!

  Antwoord
 5. Laura Cornelissen

  Ik kan alvast iedereen geruststellen dat ik ze hoogstpersoonlijk heb zien arriveren in Jhb, moe maar enthousiast, en dat ze opgewacht werden door een prachtig ontvangstcomité, hoezee!

  Antwoord
  • knutsel

   Zalig Laura dat jij dit bericht stuurt! Ik dacht dat je in Kaapstad zat? Ben je helemaal naar Joburg gereisd om hen mee te ontvangen?

   Antwoord
 6. yvonne den Boef

  Heel veel plezier !Ik ben benieuwd naar jullie avonturen.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contactformulier


Violet vzw – Eekhoornlaan 16 – 3051 Sint-Joris-Weert
Webdesign by Steven Eerdekens

0

Je winkelwagen