Voor zij die het nog niet zouden weten 🙂 : een delegatie van de oudste groep van Violet gaat in de paasvakantie naar Zuid-Afrika!

Waarom Zuid-Afrika? Omdat we een zusterorkest hebben in Zuid-Afrika: The Bochabela String Orchestra. We bezochten hen al twee keer: in 2010 en 2014 en zij bezochten ons in 2009, 2011 en 2013.

 

Violet in Zuid-Afrika, 2010

Bochabela in België, 2009

We namen ook samen een cd op/ Without Boundaries/ Sonder Grense / Grenzeloos,… maar als je meer wil weten over deze bijzondere vriendschap én onze prachtige cd, bezoek je beter even onze webpagina Violet & The Bochabela String Orchestra.

Violet in Zuid-Afrika, 2014

Dit jaar gaan we dus terug naar Zuid-Afrika, maar deze keer bezoeken we niet alleen onze vrienden van The Bochabela String Orchestra, (kortweg de Bochies), dit jaar wagen we ons voor de eerste keer ook buiten Bloemfontein en omstreken (de thuisbasis van de Bochies) en zullen we nieuwe vriendschappen sluiten met mensen in Lady Grey, het Ugie-district, Barkly-Oos, Alliwal North en Vredefort. Maar daarover later meer, eerst het reisgezelschap voorstellen!

WIE GAAT ER NU ALLEMAAL MEE NAAR ZUID-AFRIKA??

We zijn in totaal met zo’n 31 jongeren en 8 volwassenen. Dit zijn WIJ:
Geert Adriaenssens, Droene Bex, Amber Bienstmans,  Astor Brumagne, Margot Brumagne, Hanne Buyse, Eva Coppens, Loes Daelemans, Hannah De Wulf, Marike De Wulf, Max Den Boef, Aag Dereymaecker, Inge Dumon, Robbe Eerdekens, Sien Geraerts, Lennert Janssens, Jaap Kruithof, Elena Lesire, Guy Remmerie, Isabelle Robesyn, Sumer Sanah Ullah, Nina Sato, Kim Savonet, Loïc Van Wieringen, Wout Sohier, Laura Stalmans, Ingrid Stoop, Heleen Van de Peer, Lien Van Eeckert, Esther Van Haver,  Ellen Vanbrussel, Fran Vanbrussel, Irena Vandenberghe, Marthe Vandenbossche, Nalani Vanderheyden, August Vannes, Joni Vanorshaegen, Greet Verhulst, Lara Weiler

 

Violet in Zuid-Afrika, 2014

Morgenstond heeft goud in de mond! Violet in Zuid-Afrika, 2010

…bijna aan ons… nog 20 keer slapen 😎

Contactformulier


Violet vzw – Eekhoornlaan 16 – 3051 Sint-Joris-Weert
Webdesign by Steven Eerdekens

0

Je winkelwagen