Lieve Violetten, ouders en sympathisanten,

In het voorjaar van 2018 zal violet voor de derde keer afreizen naar ons zusterorkest in Zuid-Afrika.
Onze oudste muzikanten gaan tijdens de paasvakantie van 2018 persoonlijk kennis maken met het Bochabela-String Orchestra  waar ze samen optredens zullen geven, meedraaien in het project van het zusterorkest en aan den lijve kunnen ondervinden hoe de muziek daar leeft. Het belooft een mooie, rijke, onvergetelijke ervaring te worden, waar wij hier nadien ongetwijfeld de muzikale vruchten van zullen horen 🙂

Zo’n reis brengt heel wat praktische kosten met zich mee, daarom zal de opbrengst van onze jaarlijkse Prosecco-verkoop hiervoor gebruikt worden.

De ‘Prosecco Sacchetto’: een kwaliteitsvolle Italiaanse frizzante in een zeer mooie en elegante fles.

Deze schuimwijn is de voorbije jaren goed in de smaak gevallen. Ideaal om te serveren tijdens de kerstfeesten, hij oogt ook mooi als eindejaarsgeschenk, en je steunt er een goed doel mee.

 

Een fles kost €12,50. Een doos van 6 flessen kan je voor  €70 kopen. Wacht dus niet, en bestel NU meteen (voor 1 december 2017 ) via deze link  http://prosecco.violetvzw.be/

Ga naar je buren, je familie, je vrienden en prijs ook bij hen onze bubbels aan. Want we willen veel verkopen! Het Violetlid dat de meeste flessen verkoopt, mag rekenen op een leuke verrassing. Alles geven dus voor het uniekste en gezelligste orkest van Oud-Heverlee en omstreken!!

 De afhaling van de bubbels gebeurt door de leden van violet zelf en zij zorgen dat je bestelling bij jou terecht komt.Let op, bestellen=betalen!
Dat doe je door storting van het juiste bedrag op het rekeningnummer van Violet vzw: IBAN BE 97 73402067 4749 Vóór 1/12/2017!!

Als mededeling altijd eerst de naam en familienaam het violetlid dat je bestelling komt afhalen,  gevolgd door het aantal flessen of dozen ( bv Imana Vanderheyden 2 dozen)

Het afhalen van de bestellingen gebeurt op zondag 17 december in de school van Haasrode tussen 11u00 en 13u00.

Veel Succes !!!
Laat die bestellingen dus nu maar echt binnenstromen!

Heb je nog vragen, stuur ze naar anick.peeters@skynet.be

Schol!

Contactformulier


Violet vzw – Eekhoornlaan 16 – 3051 Sint-Joris-Weert
Webdesign by Steven Eerdekens

0

Je winkelwagen